Obvinené ženy kradli v jednom z obchodných domov.Muž našiel za domom uhynutú srnku.Smrteľná dopravná nehoda počas automobilových pretekov.

20.06.2011 Celý región

Obvinené ženy kradli v jednom z obchodných domov:
Prešovskí policajti včera vzniesli obvinenie pre prečin krádeže formou spolupáchateľstva 40 r. a 14 r. žene trvale bytom Svit. Obvinené ženy v čase o 18.00 hod. dňa 19.06.2011 v jednom z obchodných domov v Prešove na Ulici Košickej, v skúšobných kabínkach odtrhli kódy z tovaru a ukradli 5 ks leskov na pery, 2 ks riaseniek, 3 ks batohov, dáždnik, 9 ks náhrdelníkov, 5 ks náušníc, 2 ks náramkov, 6 ks voňaviek, 4 ks tričiek s krátkym rukávom a tielko bez rukávov. Následne si tovar vložili do kabelky a prešli cez pokladne bez zaplatenia. Krádežou spôsobili škodu v celkovej výške 330,- EUR.


Muž našiel za domom uhynutú srnku:
Dňa 19.6.2011 o 19.30 hod. na policajnú linku telefonicky oznámil 47 ročný muž, bytom Dubovica okres Sabinov, že našiel na záhrade za domom uhynutú srnku. Doposiaľ neznámy páchateľ v dobe do 19.30 hod. dňa 19.6.2011 bez povolenia ulovil srnčiu zver v katastrálnom území obce Dubovica, okres Sabinov, ktorú našiel 47 ročný muž za domom. Pre Poľovnícke združenie spôsobil škodu minimálne 300.-EUR. Policajti z Lipian začali trestné stíhanie vo veci prečinu pytliactva.


Smrteľná dopravná nehoda počas automobilových pretekov:

Dňa 19.6.2011 v čase okolo 14.40 hod. počas automobilových pretekov v katastri obce Úloža, 34 ročný vodič, bytom Banská Bystrica amatérskeho pretekárskeho vozidla značky Subaru Impreza, prešiel pravotočivou zákrutou v smere od obce Vyšné Repaše na obec Úloža. Následne prechádzal do miernej ľavotočivej zákruty, ktorú pri prejazde nezvládol a zišiel s vozidlom vpravo mimo trať, kde v dôsledku šmyku narazil s vozidlom do stromu. Pričom utrpel rozsiahle zranenia a to výtok krvi z oboch uší, tržnú ranu brady, poranenie viacerých oblasti tela, ktorým následne podľahol. Škoda na vozidle bola vyčíslená na približne 33.000,- EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.
 

Vyberte región